7 de març 2011

3, 2, 1... Comença el bloc del Ninu

Hola amics: Aquest es el tret de sortida del meu bloc personal, on hi podreu trobar un recull de les escalades que he fet amb vosaltres i les ressenyes de les vies de nova creació a mida que es vagin obrint.

De moment penjo les ressenyes que alguns de vosaltres ja coneixeu i que han sigut obertes recentment, algunes amb la vostra col.laboració.

Per cert, a mida que aneu probant les vies, us agrairía que em fesiu la critica respecte del grau i de les sensacions que hagueu tingut, de les herrades se n'apren molt.

Gràcies a tots !!!



Ressenya de la via Bronko a l'agulla dels marges-Collbató



Ressenya de la via Sambullu




Durant l'obertura de les vies Seny i Oblid a la poma superior







Ressenyes de les vies Seny i Oblid










5 comentaris:

  1. HOLA:
    Ja m'he llegit el teu blog i es bastant interesant.
    Totes aquestes vies ke has obert les he probat ja,i algunes ja les he encadenat però altres no les he encadenat ni al la tercera.
    Ja saps ke tots els ke llegim akest blog t'agraïm ke hagis obert akestes vies ke jo i altres persones hem col.lavorat a obrir-les amb tu.
    MOLTES GRACIES PER LES VIES.

    ResponElimina
  2. Hola!
    He caigut aquí de casualitat, i ves per on, és just el que anava buscant.. encara que no sembla que aquest bloc estigui molt viu... Es igual!

    Ahir vaig estar per la zona, al sector sioux, i em vai adonar que hi havia al costat dues vies que no recordava que hi fossin anteriorment. Vaig probar la via més curteta (que ara se que es diu Sambullu) perquè semblava que tenia un traçat interessant, vertical.
    I efectivament, va ser una via que em va deixar amb bon sabor de boca. Es fineta i sostinguda.

    Respecte al grau, la impressió personal sense tenir dades ni influències prèvies, es que estava entorn al 6b... però això com ja sabem, és quelcom molt personal..

    En definitiva, bona via curteta que casi dona ganes de pujarla dos cops seguits jejeje

    Vaigui be!

    ResponElimina
  3. Es veritat que la vieta es interessant, llàstima que no fos una mica mes llarga. El grau ja ha estat confirmat, entre tots els que l'han probat, i es de 6b.
    Si un altre dia t'acostes per allà, proba les vies Seny i Oblid de la placa poma superior que tenen un tram final força interessant.

    A reveure-ns.

    ResponElimina
  4. un saludo! este fin de semana estuve probando la vía sambullu, de la que veo que haceis comentarios aquí, y me lié un poco, encuentro en la reseña del kpujo como 6c, aquí en la reseña como 6b+, y finalmente en los comentarios que queda como 6b al final... no me aclaro mucho, yo la probé y personalmente me pareció un poco dura para 6b y algo floja para 6c, por si sirve de algo...
    Nos vemos por la roca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es verdad que se ha liado un poco la cosa. El hecho es que en este post hay colgada la reseña inicial y después con varias repeticiones se ha corregido a 6b, intentaré cambiar la reseña para evitar confusiones.

      Grácias por el comentario me ha alertado del error.

      Elimina