25 de març 2011

NOVES VIES AL TOXO DEL JAUME - CAM NOU BARRIS - COLLBATÓ

Ja tenim obertes dues noves vies al totxo del Jaume, al costat de L'Estel.

Ens em trobat la tarde del Dijous amb el Toni, el Vicente i el Franc i ens les hem currat en un plis, el Divendres entre el Vicente i jo les hem acabat de netejar i ja estan disponibles per a tots.

Es tracta de dues vietes que busquen els passos desplomats d'aquest totxo. La via Sanfeliuencs ataca el frontal  del totxo, sempre al costat dret de la via ja existent del Antonio Garcia Picazo, amb un  parell de passos força finets. La via Geperuts es desplaça encara més a la dreta buscant el tros mes desplomat però amb mes canto. Tot i que es tracta de dues vies de tipologia diferent pensem que son de grau similar i proposem 6a+ per a les dues.

Us penjo la ressenya i ja em direu que tal son quan les tasteu.




Clikeu a sobre per que es faci gran





3 comentaris:

  1. Hola Joan, Felicitats pel Blog, soc el "Bermu" de Bermudez, jejeje, ven vingut al mon dels blogs, i carai que petit es el mon, mira per on ara mirant la data i la via que hi ha, veig que el dia 25 hem vaig estrenar en las meves escalades en solitari en via llarga i el mateix dia per acabar vaig anar amb 2 companys a escalar i vaig veure a 2 persones espitant una via on hi ha ara aquestes 2 aixi que pels pels no ens hem vist, jajaja. doncs res, et deixo el meu correu i a veure si quedem un dia per trepar o equipar una estona. Jo aquest diumenge anire a Mediona a continuar amb la feinada que tinc alla, que ja en total tinc casi 50 vietes desde IV fins 8a/+, doncs ens veiem per les muntanyes
    bermudez-667707340@hotmail.com

    ResponElimina
  2. He provat les dos vies i les he encadenat grau 6a crec ... ara m'han agradat força, bona feina.
    Xaramai

    ResponElimina
  3. Celebro que t'agradin les vies Xaramai.

    Accepto la proposta del grau, crec que entre tots podrem graduar correctament. Moltes gràcies.

    Ninu

    ResponElimina