4 de maig 2011

Visita familiar a Rodellar

Aquest cap de setmana, tot i que l'home del temps preveia pluja, ens hem aventurat a anar-nos capa a Guara la famili al complet. Tot i ser força agosarats la vem encertar ja que no ens ha caigut una sola gota al damunt i ens hem fet un tip de sol a estones, ara ja pica de valent !!!




El Dissabte vem fer una excursioneta per escalfar una mica, només 9 hores amb la peque a l'esquena, quin patir !!!!!!! Ens vem acostar al Castillo de Naya, que com el seu nom indica no es cap castell, sinó una formació rocosa en la que no s'hi pot pujar de cap manera. La qualitat de la roca no permet pujar-hi ni escalant i en consequéncia la part superior està verge i sembrada de lliris que quan estiguin florits deu ser preciós de veure.



El Castillo de Naya


 El Diumenge vem anar a conèixer una zona on no havíem estat mai escalant, està sota la "ermita de la virgen" i semblava força adequat per anar amb família. La veritat es que el peu de via no es gaire comodo per la peque peró ens vem adaptar. Hi ha varies vies de V+ i alguns 6a's, suficient per disfrutar-hi tots.





La Laia no va tenir cap problema per superar el petit desplom.



La Mireia comença a fer els seus primers passos com es trdició a la familia...



La Sori últimament està força inspirada i ja li està pillant el gust
aixó d'escalar.



També va superar el desplomet sense problemes.


El Dilluns ens vem pendre el dia de relax i vem anar a una badina preciosa que hi ha al riu Alcanadre. Només ens vem banyar com els gats per que tal com entraves a l'aigua en sorties d'un bot de lo freda que estaba l'aigua, encara falta una mica per disfrutar d'un bon bany.



Un lloc idil.lic sens dubte !!!



Com que no ens podiem banyar gaire ens vem dedicar a construir una fita
i va quedar així de guapa.

Atenció no aconsello que feu bulder a la fita, us podria petar algun canto, ja ja ja.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada