14 de maig 2012

Cursa de l'Alba 2012, XXV Aniversari


En aquesta ocasió faig una excepció i no parlaré d'escalada si no de la cursa de l'Alba que ha tingut lloc aquest Diumenge per la nostra estimada muntanya.

Un altre motiu per fer aquest post d'atletisme es deu a que part de la família hi ha participat i els hi dedico en reconeixement per el seu gran esforç.

Es tracta d'una cursa força durilla i com podeu veure en la foto del tríptic, son 24 km. amb 1.000 mt. de desnivell, que es diu aviat.

Aquest homenatge està dedicat a la Soraya, el Vicente i el Dani (Dona, cunyat i nebot respectivament) que cadascú a anat al seu ritme però han aconseguit acabar la cursa en menys de 3h. i 30min. Tota una proesa, sobre tot per la Soraya ja que ha sigut la seva primera participació en aquest esdeveniment.

I jo, com que els "toros" es veuen millor des de la barrera, m'he dedicat al tema fotogràfic que també es sacrificat ja que per ubicar-me en un lloc estratègic per les fotos he agut de córrer quasi tant com ells!!!!!!


                   Aquestes son algunes de les imatges captades dels protagonistes d'avui:Al capdavant del tres el Dani, molt concentrat en la feina.Seguidament el Vicente amb el bon rotllo que el caracteritza.La Soraya que apareixia de lluny.Mare meva, el que m'espera !!!!!
Val més riure que plorar.

(Fotos preses al Torrent de la Bellasona, inici de la dura pujada que acabaria a St. Jeroni).
Zona de l'arribada:El Dani passant per l'arribada, encara concentrat.
Nanu, que això ja s'ha acabat!!!!!El Vicente que encara tenia forces per riure.Entrada triomfal de la Soraya, acompanyada per el Vicente i la petita Mireia.
-Mama: com es que vas plena de fang?
- Es que m'he fotut un "pinyu" filla !!!!Desprès de l'entrepà de botifarra i la copeta de cava ja els hi ha canviat la cara.

Els tres protaginistes de la jornada amb l'entrenadora personal, ja ja ja.

I com a premi la merescuda samarreta oficial de la cursa, només la posseeixen els que acaben dintre del temps limit.


Enhorabona a tots tres !!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada