5 d’ag. 2012

Via Tsering, buscant la fresqueta !!!

Dissabte per la tarde hem quedat amb el Vicenç Tuset i la Laia per anar a fer alguna vieta per fugir de la calorada i decidim anar a l'agulla del Rat penat a la via Tsering, allà segur que no ens toca el sol ni de broma.

Deixem el buga a l'aparcament de Sta. Cecília i resseguint el camí de l'arrel en direcció Est passem sota el majestuós Cavall i poc després de la seva canal trenquem a la dreta per un corriol que ens du a una corda fixa, ens portarà fins peu de via.

Casualitats de la vida, ens trobem en Lluís Nadal i companys que acabaven de fer la mateixa via, també fugint de la calor.Ninu xupant l'A0 del primer llarg.


La Laia sortint de l'A0 a L1.


En Vicenç fent pràctiques de grimpada extrema a L1.Laia i Vicenç a l'R1.Un Ninu.El Vicenç amb un Ninu.Ninu iniciant la variant directa "a pelo" de L2.Laia a L2.La Laia i el Vicenç entrant a l'R2.Ninu en el magnífic 6a del tercer llarg.Laia i Vicenç a R3.Encara no sabem quin bitxo li ha picat...Una de les imatges de la zona amb l'ombra del Cavall a l'esquerra.Laia al primer ràpel.Vicenç al segon i últim ràpel.

Marxem pitant que ens pilla el negreeeee!!!!!!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada