6 de gen. 2013

Via Buriles Rojos, Panxa del Bisbe

El Dijous dia 3/01/2013 he quedat amb en Toni Méndez i en J. Visas per fer baixar uns quants torrons dels que hem ingerit en excés aquest Nadal.

Ens trobem al Bruc per fer un esmorzar i després anirem cap al Mona per agafar el trenet de St. Joan. D'allà baixarem fins la Panxa del Bisbe caminat xino-xano.

Tenim intenció de fer la reequipada Buriles Rojos i res millor que fer-ho amb un dels seus aperturistes, segur que no caldrà revisar la ressenya, je je...

Per a mi farà tants anys des que la vaig fer per primera vegada que serà com no haver-la fet mai. Per això només em quedaven dues opcions, menjar cues de panses o procurar-me un bon guia, i sempre surt millor el "Plan B". Ja ja ja!!!!!

El que si recordava lleujerament era lo finet d'algun tram del primer llarg i continua sent així, no es execivament complicat i si et col.loques be de peus el treus sense patir.

El segon llarg es per disfrutar força. Dret i amb bon canto en roca exelent, quant t'en adones ja ets a R2. Per a mi podria haver tingut 20 mts. mes.

El tercer llarg continua tenint una roca d'exel.lent qualitat però es comença a jeure fins arribar a R3 on decidim baixar rapel.lant per poder probar el primer llarg de la Titu. També esta reequipada i així podrem tibar una miqueta abans de plegar i baixar caminant fins al Mona de nou.

Vies totes dues molt recomanables aquests dies que el temps ens permet disfrutar d'un bon Solet!!!!


Ninu a R2.



Toni acabant L2.



-Un altre vegada m'has enganyat Ninu!!!
-No home no, si se't nota que disfrutes com un nen, ja ja ja.


En J. Visas recollint algunes pedres soltes per evitar ensurts a la gent que camina per baix.



Probant el 6a+ de la Via Titu.



 J. Visas apretan en el pas clau de Titu.




En Toni Méndez en el mateix pas de Titu.




Bona visió de la panxa del Bisbe des del camí de baixada al Monestir.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada