28 de set. 2011

Paret de la Codolosa

Vies Esperó blocaire i De les cabres



Avui he quedat amb en Toni per anar a visitar aquest racó de Collbató on no hi havia escalat mai.

Contàbem amb poc temps però ens hem pogut enfilar per les vies "Esperó blocaire" i la  "De les cabres" abans que ens pillés el negre.

En primer lloc ens hem ficat a l'esperó blocaire on només ens ha semblat interessant el segon llarg. Per properes repeticions haureu d'anar en comte ja que al sortir de la segona reunió hi falta la primera chapa, només hi queda l'espàrrec.

La De les cabres ja ha sigut una altre cosa, la hem fet tal com la va pensar inicialment en Joan Baraldés, en dos llargs, i no hem tingut cap entrebanc. Això ens ha permès fer-la en només 3/4 d'hora ja que el negre s'ens tirava a sobre.

Us penjo unes fotillos de l'Esperó blocaire ja que, per raons de pes (el negre), a la De les cabres no ens hem dedicat a reportatges fotogràfics.




En Toni iniciant el primer llarg de l'esperó blocaire





El Ninu disfrutant del maco segon llarg





Sortint de la R2
El Toni que no s'ho creia, ¡¡¡¡han mangat la primera chapa!!!!!!





Desprès d'inventar un "cordinillu auto-escanyant"
i chapant el següent parabolt les coses es veuen millor.




2 comentaris:

  1. Bon dia Ninu,

    El dia que torni a fer l'esperó blocaire miraré de tornar a posar una xapa a la sortida de la R.2
    Vosaltres vareu fer el rapel de la via o bé, en el darrer parabolt de la 3a tirada us vareu decantar a l'esquerra a cercar el rapel de la via de les cabres ?
    Fa uns dies hi vaig posar un bolt i una baga per assegurar aquest possible flanqueig ja que alguns companys m'han dit que el rapel de l'esperó pot ser perillos per la caiguda de pedres.

    estàs equipant alguna cosa ?

    salut i a tibar

    ResponElimina
  2. Ei Joan, Que tal? !!!

    Nosaltres varem flanquejar a la reunió de les cabres, ens va semblar mes factible ja que voliem fer la via, de tota manera si que es veu una mica delicat el rapel per l'esperó blocaire.

    En aquest moment tinc a mitges unes vies esportives al serrat superior d'en Muntaner, un desplom próxim a les plaques del Urquiza, peró he de trobar el temps per anar avançant feina.

    Salutacions i a reveure-ns !!!

    ResponElimina