30 d’abr. 2012

Els Sioux i els nens ens ataquen!!!

Diumenge pel matí, ben dora, ben dora, ben dora...

Hem quedat un grupet de papis i nens per passar el matí als graus, concretament al sector Sioux. En Juanan amb el Marc, en Toni amb el Jordi, la Laia i jo.

Com que aquestes hores encara no toca el sol a les parets fem un cafetó al Muntanya i comentem la jugada del dia anterior, els nanos van participar al campionat de Catalunya de bloc on van quedar tots com uns campions mentre nosaltres ens eixugàvem la baba!!!

Finalment el solet  es deixa veure i ens fiquem, per començar, a la "Maleïda al.lèrgia" 5c i a la "Soldado azul" 6a. Mentre els nanos comencen a escalfar muntem la "Poma, poma" 6a+.

Una vegada que els nanos comencen a provar passos a la "Poma, poma"; li toca el torn als papis que també s'enparren per les parets del Sioux mirant als nanos amb enveja, je je.

Cap a mig dia ens passem a l'agulla dels marges i muntem la "Bronko" 5+ i la "Sambullu" 6b+ per acabar de rematar la jugada.

Tots contents i "petadillus" anem a dinar a casa, per avui ja en tenim prou!!!


El Marc i el Jordi escalfant a Soldao Azul i Maleïda al.lèrgia respectivament.El Jordi treballant la Poma, poma 6a+.
Amb el talabard nou de trinca segur que pots!!!


En Juanan i en Toni controlant la situació.El Marc lluitant amb la Poma. Vinga valent que tu pots!!!El torn de la Laia a la poma, ànims i que no es digui...
6 comentaris:

 1. Merci Joan, per la matinal que ens vas donar diumenge, va ser un matí fantastic tan pel pares com pels nanos. Ets un CRAK....
  Toni

  ResponElimina
 2. Merci Joan, un matí molt espectacular...potencian la Masia de l'escalada i també els futurs veterans....Ets un CRAKKK

  ResponElimina
  Respostes
  1. De res company, per aquests nanos amb tantes ganes es poc el que nosaltres podem fer, pero ho farem !!!

   Elimina
 3. Merci Joan, per la matinal del diumenge, va ser perfecta, tant per la Masia, com pels futurs veterans. Ets un CRAKK..

  ResponElimina
 4. I tant que ens ho vam passar bé!
  A veure si ho podem repetir aviat. Ho dic pels nens ;-)

  ResponElimina
 5. En quant acabi el torn de tarda ho tornem a repetir, ja quedarem.

  ResponElimina