24 d’abr. 2012

FERRATA TERESINA - Penya Gastroalpina Inch, Inch.

El passat Dissabte 21/04/12 m'he reunit amb companys de feina per fer quelcom diferent a la rutina del treball.
En aquesta primera sortida, que no serà l'última, hem anar cap a la Teresina. Una ferrada força interessant i apta per a iniciar-se en aquesta disciplina.

Els companys eren en Manuel, Juan Carlos, David i Luís. Tots ells membres fundadors de la Penya Gastroalpina Inch, Inch. Nascuda insitu aquest mateix dia. (Pendent l'aprobació dels Estatuts...)

Quedem a les 6:30h. en un bar d'Olesa per arribar els primers i no haver de fer cua en els trams delicats, però ens trobem amb una sorpresa, sempre hi ha gent mes llesta. A peu de via una tenda de campanya !!! Per tal de ser els primer la gent està disposada a tot.

Mentre desmunten la tenda nosaltres ens fotem el bocata acompanyat d'una beguda isotònica de color vermell força aromàtica i sospitosa de donar positiu als controls antidopatge embotellada en pell de cabra o jo que sé; jo per mi que era vi... je je je.

Ara si amb les piles carregades "a tope" comencem la ferrada decidits a fer rècord de temps, ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ l'últim paga les copes !!!!!!!!!!!!!

Fora bromes, sens dona força be  i abans de les 11:00h ja érem a St. Jeroni, decidim tornar fent una mica de volta, agafarem la canal del Cavall per baixar i de pas fem una mica de turisme per els companys que no coneixen els racons d'aquesta muntanya. A sobre se'ns apareixen uns magnífics exemplars de fauna autòctona, un dia de sort !!!



Arribada a l'aparcament del refu de Sta. Cecília a trenc d'alba.




Aprofitem l'única font en tot el recorregut per hidratar-nos.




A part del bocata,  la hidratació continuava !!!!



El pas més espectacular i aeri de la ferrada.
Timba, pati, ambient... ja ja!!!!



També fotogènic.




Arribant a un altre pas maco, el flanqueig.



Flanqueig amagat, força guapo.




Catàleg de culs !!!!!




Últim tram abans de fer el primer cim.




Foto de rigor, ara toca baixar, je je je.




Propera parada St. Jeroni.




No dèieu que teníem que pujar?




S'ha acabat el sol fins a dalt.




La hidratació es important també durant l'esforç.
O no?




L'últim pas equipat es força estret, ens anirà be la tècnica d'oposició.
Sobre tot a les "retallades", ja m'enteneu.




Juan Carlos: S'ha de fer un "parte de seguridad", ¡¡¡Escales de gat sense protecció!!!




Per fi St. Jeroni !!!!




Foto de família al cim.
Ara cap avall que ens esperen a cal Gallego d'Olesa
amb unes "Crocas" d'escàndol
i la birra de rigor.




El cap de mort ens vigila desafiant.




Sorpresa faunística.
Vosaltres no sou de per aquí, oi?




Quatre ases i un cavall !!!!!
Es broma, je je.



Fantàstic descens per la canal del cavall.
Espectacular !!!





Ara si, la merescuda recompensa!!!!!!!!!!!

Jalar sà i equilibrat, Bioxurrasco amb patates light
i pebrots sense "perdón".

¡¡¡¡Unos pican y otros non!!!!




 



5 comentaris:

  1. Muy guapo Joan ,tenemos que repetirlo,aunque sea para volver a papear juntos,je,je😜inch,inch!!

    ResponElimina
  2. Caram! Jo no he fet mai aquesta ferrada “Teresina” perquè li tinc molt de respecte. En una guia que vaig llegir, posava que és “dura i exigent”...i em fa cosa, per si no estic prou fort...Bé, de moment queda en la llista de “projectes pendents”. Felicitats per la marxa que porteu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pere: Aquesta ferrada es factible si tens una mínima preparació, si et prepares per tibar una mica de braços disfrutaras segur!!!!
      Només es tiba a l'últim tran estret pero si domines la contraposició no patiràs gens.

      Aníma't a fer-la!!!

      A reveure-ns.

      Elimina
  3. Muy buena cronica, yo no creo que pueda subir por esos despeñaperros jejejjejej

    ResponElimina
  4. Felicitats Campions!!! jo crec que no tinc pebrots del padron per pujar per aquetses pedretes jejejjejejejej crec que continuare fent BTT jejjeje

    ResponElimina