14 de juny 2012

Funció clorofíl.lica, Vilmanbar i Shoshownee.

El Dimecres aprofitant que el Viçens Tuset te festa per Sant Antoni hem fet una escapadeta cap a la Oest de la Pastereta amb l'intenció de fugir de la calor i res mes lluny d'aixó, hem passat una mica de fred als primers dos llargs de la Funció clorofíl·lica.

A partir de la cómda repisa de la R2 ens decidim per acabar per l'últim llarg de la Vilmanbar que mola mes, te un mur força maco de Vº.

Fa un temps que ja había fet la Vilmanbar amb el Toni Plana i al rapelar ens vem fixar en una línia nova que hi ha mes a l'esquerra just a tocar de la balma, ens vem quedar amb les ganes.

Avui es el dia perfecte per "fótrali" un pegue a veure que surt. Li comento al Viçens i després de rapelar a la repisa m'hi fico per provar-la.

Inici desplomat amb bon canto i roca perfecte després de chapar el tercer bolt es fica molt dreta i els cantos mes petits, just abans de que s'ajegui, una pancheta fineta per acabar d'arrodonir.

En definitiva: un llarg preciós  de 6b que no te "desperdiçi", es tracta de la via Shoshownee de la qual desconeixo el o els aperturistes però mereix o mereixen una felicitació de part nostra.


El Viçens iniciant el primer llarg de la Funció Vº.




En un passet que te'l tens que mirar bé.




Bona panoràmica des de R2.





El Viçens al segon llarg IV+, entrant a R2.




Millor panoràmica des de R3.
El Viçens treballant-se l'últim llarg de la Vilmanbar Vº.



Després de rapelar ens ficarem a la Shoshownee.




Provant de sortir de l'última pancheta de la Shoshownee 6b.

Al final se'ns ha espatllat el temps i ha començat a ploure una mica, serà qüestió de plegar.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada