19 de juny 2012

Via Sol Solet, The return of Pepe !!!

Si, si; ho heu entès bé.
El Pep Pahíssa ha tornat a la batalla i per començar m'ha proposat que féssim la Sol Solet. Ho hem fet i de quina manera, fins dalt de tot de l'agulla de Can Jorba a ple Sol "Solazo".

El primer llarg se'l ha "currat" el Pepe per fer un "tanteo de la situación" i la veritat es que li ha anat força be. El segon l'he fet jo i el tercer i millor llarg de nou el Pepe, els següent els hem anat alternant un cadascun i així hem anat tirant de meravella fins al cim.

S'ha portat com un campió, no m'esperava menys, je je. (Quien tuvo, retuvo).

A primera hora la cosa anava be, però a partit del tercer llarg ens ha començat a tocar el solet i no ha trigat gens en escalfar-nos. Hem pogut pujar, desprès d'acavar la via, xino-xano per l'aresta Brucs sense patir gaire, però desprès d'entrar al Joc de L'oca, on pensàvem que hi hauria ombra per baixar, el solet de migdia ja era de justícia. Avui ens posarem morenets!!!En Pep Pahíssa escalfant motors al L1.En Pep ben entrat en matèria.Tibant  d'un megaforat a L2.
- Ja podrien ser tots així !!!-Encara no hi ha gaires "callos" aquí, eh?
-Ja sortiran, ja.En Pepe iniciant l'espectacular tercer llarg.Mirant-se el pas clau.
-Ànims Pepe, que ja ho tens!!!Recollint L4.
-Bonic esperó, Ninu.Disfrutant de l'últim llarg.
-Com molen els forats !!!


Panoràmica espectacular des de R4.Magnífica visió del Mas de Can Jorba.Finalment al cim de l'agulla de Can Jorba.A les portes del Ecos.
Sargantana, Montgrós i plecs del llibreFaraó, Palomera i Tempestats.Des del cim i, en direcció nord, iniciem amb un curt ràpel el descens cap a el joc de l'oca i després de fer uns quants ressalts ens trobem amb una magnífica obra d'art d'un grup de gent que diuen ser del Prat.

Aprofito des d'aquí per agrair-vos el detall que heu tingut al decorar
les parets de la canal !!!!!!!!


Desprès de passar força calor i fatiga arribem a l'últim ressalt, i de seguida cap a l'ombra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada