7 de jul. 2012

Vies noves als Mollons

He aprofitat alguns dies de les vacances, que estan apunt d'esgotar-se, per iniciar l'equipament de noves vies i la recuperació d'altres antigues als Mollons de La Pobla de Claramunt.

Es una antiga escola d'escalada a l'Anoia que estava una mica oblidada però ja es poden veure nous reequipaments i noves vies. Segur que amb el temps i després de força feina de recuperació de corriols, reequipant i obrint itineraris nous aconseguirem actualitzar-la.

Serà, de ben segur, una bona opció de cara a l'hivern per la seva orientació majoritariament al Sud.

Agrairia molt que, si algú tingués ressenyes antigues de la zona, me las fes arribar per poder anomenar, en les noves ressenyes, les vies reequipades tal com ho van voler els primers aperturistes.

Començo per penjar les primeres ressenyes i a mida que vagi equipant aniré ampliant l'informació. També us penjo un link del Wikiloc on podreu veure el track per arribar des de La Pobla de Claramunt.


                                         http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=3046071

                          











7 comentaris:

  1. Jo hi havia escalat un cop a mitjans dels 70 (era un criu!). Farà 2 o 3 anys hi vaig tornar un dia de mal temps per veure com estava i feia força pena. Cec recordar que hi havia una placa conmemorativa d'algún centre excursionista, peró... El que si et puc dir es que a l'època, era zona d'entrenament de la Cia. Alpina de la Creu Roja d'Igualada. Jo ja no hi tinc contactes, peró pot ser fàcil seguir-hi el fil.

    salut i tibar

    *krls

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Karles, intentaré seguir la pista.

      Elimina
  2. Crec que la la biblio del club hi ha un llibret antic amb les ressenyes, si el trobo t'ho dic.

    Víctor
    victorvalles15@hotmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Victor. Si ho trobes m'anirà molt bé.

      Elimina
  3. Bon dia, jo també buscava les ressenyes dels 3 mollons. Es penjaran aquí les ressenyes. Ja aniré visitant la pàgina.

    ResponElimina
  4. Si trobo ressenyes les penjaré. Si no penjaré les noves que equipi.

    Salut i roca!!!

    ResponElimina
  5. Hola Ninu: Hi ha una publicaciò de la U.E.C,d´en Jaume Ramón i Morros que es diu Tres escoles d´escalada i una de elles es Els Mollons, si no el pots trobar diguem-ho i mirarem de posar-nos en contacte.
    Jaume

    ResponElimina