10 d’oct. 2012

Agulla de l'arbret - Om Mani Padme HumEl Diumenge ens vam ajuntar amb en Juanan, en Jordi i en Toni a Can Massana per fer vietes a Agulles. Teníem l'intenció de fer l'agulla de l'arbret i quelcom més, a ser possible, i així ho vam fer. La via escollida, Om Mani Padme Hum.

Sortim de l'aparcament a 2/4 de 9h. per fer l'excursioneta d'aproximació, je je...
una horeta a "to trapo" i a peu de via a quarts de 10h.

Bocata, Isosotá i cap amunt!!!


 
No em cansaré mai d'aquesta imatge des de R1.-Amb l'escalfament de l'aproximació, el "bocata chorizo" i l'Isostá, esto me lo subo yo con los güe... !!!!!!


Col.lectiva Anoienca a L1.
-Segur que no ve ningú més? Je je je...


-Que graciós, Ninu.
-Deixeu-me passar a mi que m'encarrego d'ell !!!!!Menys mal que R1 es "tamaño familiar"Corre Jordi, que t'atrapa el Papa !!!-"Aquest nano ja no hi ha qui el "pilli".Foto dels Anoia Climbers al cim de l'arbret.
"Vaya patio", eh?-Jordi, després t'explicaré un "truquillu" per que el Papa no t'atrapi mai escalant. Ja ja ja!!!Ara toca curset accelerat de ràpel.
-Per ser la primera vegada, 50mts "del tirón" no està malament, oi Jordi?El Juanan disfrutant del Volat.
-Gira, gira... que entre això, l'isostá i el "chorizillo" igual treus les papes. Jua jua jua!!!-Toni, no se com t'ho muntes que sempre vas l'últim, je,je...Acabant aquesta via i de camí cap avall ens acostem a l'esquelet a fer la via Torras-Homet, servirà per que els companys coneguin una auténtica via clàssica.

I de quina manera la coneixeran!!!!!

Diverses caigudes, sense consequencies, i pedregada inclosa. Quina expériencia, oi Toni?

Llàstima que en aquesta via no vàrem fer fotos, hauríem d'haber fet vídeo millor, ja ja ja.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada