6 de nov. 2012

Via Esparreguera, a la Roca Grís. Preparant la Castanyada!!!

El Dimecres 31 d'Octubre hem quedat amb el Toni Méndez per anar a la Roca Gris  a fer la via Esparreguera, però la pluja ens ha aixafat la guitarra. S'ha tirat tota la nit i bona part del matí plovent a bots i barrals.

Però com be havien predit la colla d'homes i dones del temps, a migdia lluía un solet esplandit i amb la miqueta de vent que va bufar estàvem segurs que la roca estaria seca per després de dinar. Així dons, havent dinat, quedem per fer un cafetó a ca L'Anna del Bruc i cap a la Vinya nova.

Un cop allà ens trobem amb una sorpresa. Des de lluny veig cares conegudes. Casualment tindrem l'honor de ser els primers en aparcar en el recent inaugurat APARCAMENT NUVIOLA.

Resulta que a en Joan Nuviola li han dedicat l'aparcament de baix de la Vinya Nova i ens hem trobat amb totes les llegendes encara en actiu de l'escalada Montserratina: En Nuviola, en Torras, en Cerdà, l'Anglada i esposa Verges, en Ballart, etc... Quin goig de trobar-les totes juntes en una cel.lebració!!!

En aquest bloc podeu trobar un bon post sobre l'inauguració:

http://trini-salva.blogspot.com.es/2012/10/homenaje-joan-nubiola-en-vinyanova.html


Ells se'n van cap a la Vinya Nova a dinar i nosaltres, que ja tenim la panxa plena, a escalar!!!!
En Toni iniciant el L1.En Toni entrant a R2.-No riguis tant que ara toca el llarg "guapíssim".-Li enviem un souvenir al Juanan per whatsapp?
Segur que li agradarà molt veure-ns des de la feina...
je je je !!!

Ninu fent la travessa per arribar a R5.Toni sortint de R4.Ninu en el "guapíssim" L6.Arribem al cim just a la posta del Sol. Segur que ens pilla el negre baixant.-Ninu: Accelera en els ràpels que no ens menjarem les castanyes!!!
Encara que se'ns fes de nit, valia la pena gaudir de la posta de sol des del cim de la
Roca Gris.3 comentaris:

 1. Ei, "tranquilo", eh???
  Jo estava ballant a Manitou a veure si plovia tot el dia però no hi va haver sort, :-(
  "Guapísima" la via, llàstima de no estar per aquí per llençar les pedretes de rigor.

  ResponElimina
  Respostes
  1. nanos quina embeja,aquesta via i ames amb una posta de sol tant autentica no hi ha pelas per pagar-ho


   salut vi i roca

   Elimina
 2. Si que es veritat vaig troba a faltar les pedres de rigor, però veritablement la via va ser molt guapísima. Una mes a la butxaca i tu juanan una meyns...Ninu les vistes de la posta de sol van ser guapísimes......

  ResponElimina