15 de febr. 2013

Una tarda mes a Cam Nou Barris, Collbató.

El Dijous dia 7 volem aprofitar la tarda amb el Toni Plana i el Pep Pahissa per escalar el màxim possible i per no perdre el costum anem a sector Cam nou Barris de Collbató, en 5 minutets ets al peu dels totxos.

Avui ens torna a acompanyar en Pep que ara feia un temps que no venia i va molt fanàtic. Així que el Toni munta un V+ a la placa de l'Indi per que el Pep s'hi posi de seguida, no sigui que s'ho repensi.

Després munto un 6a+ al costat per apretar una mica i desoxidar els engranatges d'en Pep que amb el V+ no n'ha tingut prou. En aquesta ja ha començat a suar una mica però na fent, na fent, al final la treu.

El Toni li fot un bon pegue i, tot i que hi ha un pas que se li resisteix, també la treu prou be.

Com que a tot això ens quedem a l'ombra i comença a apretar la rasquilla canviem de lloc i baixem al Totxo del Estel per fer la Cuanta Cabra 6a. Aquí ja acabarem d'esgotar el que ens queda de llum i després anirem a fer la cervezeta de rigor que ens l'haurem guanyat.En Toni muntant Qui no plora no mama V+.En Pep retrobant-se amb la roca a Qui no plora no mama V+.En Toni  "metiéndole" a Pyctecus 6a+.En Toni barallant-se en el pas clau del 6a+.En Pep, sense por com sempre, iniciant el 6a+.- Mire't be el pas que es "finico, finico" i no t'oblidis de pillar la bústia. ja ja ja.En Pep superant el passet clau.Toni Plana a Cuanta cabra 6a. Totxo del Estel.Pep Pahissa també a Cuanta cabra 6a, quasi a les fosques...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada