25 d’abr. 2013

Ferrades de Vallcebre amb la Penya Gastroalpina

El 26 de Març de 2013, en plena Setmana Santa ens varem ajuntar de nou la Penya Gastroalpina Inch, Inch, per fer les ferrades de Vallcebre. Roca de l'empalomar i la de Cal curt.

En aquesta ocasió ens acompanyen dues mosses, noves membres de la penya, la Eli i la Laia. També tenim un nou fitxatge, en Rafa que ha volgut iniciar-se en el mon de les ferrades.

Comencem fotent un bon jalar acompanyat de l'isostá, tal com es tradició en aquesta penya. Després preparem els estris, les motxilles i cap a la roca que ens està esperant!!!

Com que estem una mica sonats, decidim fer en primer lloc la ferrada mes difícil, la de Cal Curt, per que als debutants se li treguin les tonteries des del principi. Ja jaja jajaja!!!

Un cop passat aquest tràngol, tornem a baixar pel camí que ens porta al inici de la ferrada de l'enpalomar, aquesta de caire mes fàcil per tot-hom.


Esmorzar comunitari de la Penya, i l'Isostà que no falti !!!Tot l'equip preparat per la guerra. Sempre hi ha baralles per portar l'Isostà.El Juancarlos i el Luís iniciant la ferrada de Cal Curt.La Laia, el Manuel i la Eli, comencen a tocar ferro.El Luís al primer tram aeri, amb algun bloc solt, tot i que estan correctament fixats per evitar problemes.En Rafa en un primer tram força vertical. Perfecte per iniciar-se...
Je je je.El Luís en el primer dels ponts i el Juancarlos esperant pacientment.En Rafa amb cara de no tenir-ne prou.La Eli a punt de fotre-li al primer desplom de la ferrada, potser es el tram mes "durillu" de tots.El Juancarlos en un segon tram força vertical.La Eli en el segon desplom, aquest mes assequible però no menys maco.La Laia treballant-se el segon desplom.Acabat el desplom hi ha un tram de tràmit per acabar la ferrada.
Desprès d'agafar forces amb Isostà ens dirigim cap a la ferrada de l'enpalomar,
baixant de nou pel mateix camí.El Luís  al tram central de la ferrada.En Rafa i la Laia en un flanqueig força aeri.El Manuel a la tapia vertical, potser es el tram mes aeri de la ferrada.Over Booking per passar el pont!!!Aquí coincidim amb unaltre grup. Es l'ultim tram de la ferrada.L'Ivan i el Manuel al final de la ferrada amb cara de satisfacció.

Segur que la repetiran!!!!!!!

1 comentari: