25 d’abr. 2013

Torrent Fondo i Torrent de la Font seca

El dia 10 d'Abril quedem amb el Pep Pahíssa i el Rafa Ariza per sortir una estoneta per la tarde, pujarem pel Torrent Fondo i baixarem pel Torrent de la font seca o de Sta. Caterina fins l'aparcament de la Salut a Collbató.




Deixem el cotxe a l'aparcament de la Salut a Collbató i caminem en direcció a les coves del Salnitre on continuarem pel camí de les feixades fins trobar el torrent fondo.

Aquí ens posem l'equipament i comencem a endinsar-nos en un caos força estret on hi ha algun pas que les motxilles s'han de passar a part per poder avançar. Desprès continuem pujant per un seguit de ressalts superables amb cadenes i cordes.

Arriba un moment on el torrent es divideix en dos, hem d'agafar el de l'esquerra. Per aquest torrent es segueix una estona fins trobar una fita que ens marca el camí a l'esquerra, força frondós i feixuc que ens durà fins al coll de les Garrigoses. Aquí seguirem ascendint fins al camí de les Bateries, l'agafarem en direcció cap avall (Oest) per anar a trobar el torrent de baixada.

Un cop passada la cruïlla per anar cap a St. Joan, seguirem un tros avall (Esquerra) on ens endinsarem en el torrent de Sta. Caterina.

Per realitzar el descens d'aquest torrent serà obligat de dur dues cordes de 30 mts. o be una de 50 mts. dons el ràpel mes llarg que ens trobarem es de 25 mts. Durant el recorregut ens trobarem ressalts per destrepar, trams equipats amb cordes i alguns ràpels obligats.

Desprès de l'últim ràpel i uns quants ressalts facilets ens trobarem amb un pont que creua sobre el torrent, abans del pont deixarem el torrent per un caminet a l'esquerra que ens portarà directament fins al cotxe.


El Rafa i el Ninu passat el tram estret al inici del torrent.




El Pep tibant a les primeres cadenes.




El Rafa iniciant-se en canals equipades. Aquí si que s'ha de tibar, eh?




El Pep lluitant amb les cadenes.





Hem trobat una nova especie!!!!!!
El Ninuceronte Montserratinus. Ja ja ja.

D'aquest si que us heu de protegir, està grillat i es molt agressiu.
Es recomana de donar-li menjar casolà i bon vi per no ser atacats!!!




El Pep en un dels últims i macos ressalts del torrent fondo.




El Rafa fent les primeres pràctiques de ràpel. 
O aprèn, o...  Cuidaaaaoooo!!!!!!
Ji ji ji.



El Ninu baixant el ràpel de 25 mts.




El Pep en l'últim ràpel.
Ara toca un tros de ressalts fàcils i cap al cotxe.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada